Summer Sundays Padel Dunlop Kesäliiga

Tarkemmat tiedot kesäliigaan:

Maksu tulee suorittaa 11.6. mennessä BTK:n tilille FI5240550017213238 Osallistumismaksu on seuran jäsenille 10€/pelaaja, muille 29€/pelaaja jos et ole vielä liittynyt jäseneksi, liity täältä BTK-jäseniksi.
Sarjan tuotto käytetään kokonaisuudessaan padeltoiminnan edistämiseen Porvoon alueella.

Pelaajat maksavat kenttämaksusta oman osuutensa Playtomic appin kautta normaalisti, elleivät peru varaustaan erikseen. Pelit tulee pääsääntöisesti olla pelattuna sarjaohjelmaan merkattuun ajankohtaan mennessä, jos pelaajat ovat sopineet muusta ajankohdasta. Pelejä saa sopimalla siirtää, vaikka kaikki pelit olisi jo kesäkuussa pelattuna. Joukkueen kaikki pelit tulee olla pelattuna 25.7. mennessä, muuten sarjajärjestäjällä on oikeus tulkita pelit pelaamattomiksi. 

Sarjaohjelmaan merkattu kotijoukkue tuo aina peliin mukaan uudet/uudehkot pelipallot, halleilla on palloja myytävänä, sekä Intersportista saa seura-alennuksella edullisesti Dunlop palloja.

Ottelu pelataan paras kolmesta erästä, jotka pelataan kuuteen peliin asti. Käytössä on kultainen piste (golden point), joka tarkoittaa sitä, että tasatilanteessa 40-40 syötön vastaanottava joukkue saa valita kummalle syötetään. Pelien ollessa 6-6, erävoitto ratkaistaan pelaamalla tie-break, joka pelataan 7 pisteeseen, kahden pisteen erolla. Jos varattu peliaika ei riitä kolmas erä voidaan korvata ottelu-tie-break:illä, joka pelataan 10 pisteeseen.

Järjestys alkusarjassa:

1)Voitot sarjassa

Voittojen ollessa tasan seuraavassa järjestyksessä:

  1. Pelattujen otteluiden määrä
  2. Voitot keskinäisissä otteluissa
  3. Keskinäisten otteluiden eräsuhde
  4. Keskinäisten otteluiden pelien (game) suhde
  5. Koko sarjan eräsuhde
  6. Koko sarjan otteluiden pelien (game) suhde
  7. Arpa

Elokuussa pelataan play-offsit, jossa on lisätty finaalisarjoja, jotta mahdollisimman moni saa vielä jatkopelejä.

Liigan jatkopelit: Voittaja ja toiseksi sijoittunut suoraan semifinaaliin. Kolmas ja neljäs kohtaavat puolivälierissä, viidenneksi sijoittunut kohtaa Divarin Voittajan puolivälierissä:

Divarin jatkopelit: Divarin voittaja Liigan puolivälieriin. Toinen, kolmas ja neljäs suoraan Divarin semi-finaaleihin. Divarin 5. kohtaa Kuntosarjan voittajan puolivälierissä. Divarin 6. pelaa Harraste finaalissa.

Kuntosarjan jatkopelit: Kuntosarjan voittaja menee Divarin puolivälieriin. Toinen suoraan harraste finaaliin. Kolmas ja neljäs pelaavat aloittelijoiden finaalissa.

Otteluohjelma

Tulospalvelu

BTK-padel, Porvoon Verkkopalloseura ry. järjestää yleishyödyllisenä liikuntaseurana Padeltoimintojen edistämiseksi laajalti mahdollisuuksia jäsenilleen osallistua erilaisiin turnauksiin, liigoihin ja tapahtumiin. BTK:n tavoitteena on toteuttaa jäsenistölleen hyviä ja kustannustehokkaita liikuntapalveluita niin kilpa-, kun harraste-Padelin toteuttamiseen. BTK haluaa edistää Padeltoimintaa Porvoossa ja lähialueilla. BTK on myös Padelliton virallinen jäsenseura ja tavoitteena on järjestää Porvoossa jatkossa kansallisia kilpailuita ja muuta Padelliiton alaista toimintaa.