Mestaruuskilpailut

Porvoon avoimet mestaruuskilpailut 2018 pelattiin 4. – 17.8.2018, liitteenä kilpailukutsu. Mestaruuskisoihin ilmoittautuminen päättyi 26.7.

Kisojen lopulliset kaaviot ja otteluiden tulokset  löytyvät otteluohjelma linkistä.

Valmistaudu kisoihin maksamalla osallistumismaksu, ohjeet löytyvät otteluohjelma liitteen viimeiseltä lehdeltä. Tutustu myös pelitapaan, joka on selvitetty alla. Saavu kentälle ajoissa, mielellään viimeistään puoli tuntia ennen annettua aikaa! Aloitamme seuraavan pelin heti kun edellinen päättyy. Ota kentälle mukaan iloista mieltä ja reilua pelihenkeä.

Pelit pelataan paras kolmesta erästä. Kaksinpelit pelattiin täysinä erinä, myös kolmas erä. Nelinpelit pelataan täysinä erinä kaksi ensimmäistä erää, ja kolmas erä pelataan tiebreak kymmeneen pisteeseen. Nelinpeleissä ei ole käytössä etutilannetta 40-40 tilanteessa, vaan peli ratkaistaan suoraan seuraavalla palolla, jonka syöttöruudun vastaanottaja määrää.

Lisätietoja antaa kilpailutoimikunta: Satu Nygård (satu.nygard@gmail.com / 0405267826) tai Kirsi Oksanen (kirsi.oksanen07@gmail.com) tai Reko Suojanen (0400738123)