Mestaruuskilpailut 2021

Porvoon avoimet mestaruuskilpailut 2021 pelattiin 1-8.8

 

Miesten kaksinpelissä voitto karkasi Sipooseen, Mikko Mannisen viedessä voiton 6-4,6-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finaalissa Mikko Saarinen tarjosi tiukan vastuksen Mikkojen kamppailussa ja johti ensimmäistä erää jo 4-1. Lopulta nuorempi Mikko kuitenkin vei ensimmäisen erän ja lopulta koko ottelun vakuuttavalla tavalla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikko Saarinen on turnauksen kestomenestyjä, jälleen upealla suorituksella hopealle!

 

NAISTEN KAKSINPELI TÄNÄÄN KLO 19.30, PÄIVITYS TULOSSA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miesten nelinpelissä kohtasivat parit Mikael Karmanheimo (kuvassa vasemassa laidassa) ja Eddie Jern, sekä Mikael Toivonen ja Robert Sainio. Parit ovat olleet useasti vastakkain, ja tiukkoja otteluita on nähty aikaisemminkin. Tällä kertaa kokemus painoi ja nuoremmat haastajat saivat vielä odottaa vuoroaan Karmanheimon ja Jernin viedessä voiton lukemin 6-2,6-2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naisten nelinpelin finaalissa nähtiin yksi kisojen parhaista otteluista, erittäin tiukka taistelu joka päättyi lopulta parille (vasemmalla kuvassa) Erika Grönqvist ja Kirsi Oksanen lukemin 7-6,7-5. Parin kokemus ja monet yhteiset pelit taisivat ratkaisu tilanteissa olla se pieni lisä joka auttoi heidät viemään voiton.

Pari Kirsi-Maria Halonen ja Taiga Häkkilä ottivat hopeaa. Ennustamme parille loistavaa tulevaisuutta, otteissa näkyi jo nyt paljon hyvää minkä varaan rakentaa tulevaa menestystä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mixtissä voitto meni parille Kirsi-Maria Halonen ja Mikael Toivonen (kuvassa oikealla).

Finaali oli lukemia 6-3,6-0 tiukempi. Kirsi-Maria ja Mikael pelasivat tennistä ensimmäistä kertaa yhdessä, mutta otteissa näkyi padelkentällä hankittu kokemus sillä yhteistyö oli saumatonta.

Mikael Karmanheimo ja Kirsi Oksanen ottivat hopeaa upean taistelun jälkeen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harrastesarjan voitti tänä vuonna Juha Kuljukka (kuvassa vasemmalla) joka kukisti finaalissa Antti Mäkelän 6-3,6-4. Molemmilla herroilla on selvästi edellytykset osallistua avoimeen sarjaan ensi vuonna, sen verran mallikkaasti sujui peli.

 

Katso kaikki tulokset tästä