Ensimmäinen virallinen Padel turnaus takana

Historian ensimmäinen virallinen Suomen Padelliiton alainen kansallinen padelturnaus järjestettiin onnistuneesti Porvoon Verkkopalloseura – BTK:n toimesta. Sarjana oli miesten D-sarja ja pelit pelattiin Baller Padelissa 18 -19.9.2021.

Turnauksessa oli 36 pelaajaa, eli 18 paria.
BTK:sta oli mukana 5paria, parhaiten menestyi pari Hubbe Söderholm ja Oskar Karlsson, jaetulla 3:lla sijalla. Hubben ja Oskun arpaonni ei ollut suosinut, joten saivat rehkiä ylimääräisen ottelun alussa. Puolivälierävaiheessa nähtiin Porvoolaisten tiukka paikallisvääntö Hubbe & Oskar vs. Miku Toivonen ja Roope Sainio, joka ratkesi vasta ottelutie-brakeen Oskun ja Hubben hyväksi. Osku ja Hubbe jatkoivat semi-finaaleissa tiukkaa tahtia ja siinäkin ensimmäinen erä meni tie-breakella, mutta lieneekö sitten kova rasitus vieneen parhaan terän, helsinkiläisten Parkkonen/Ranta lunastaessa otteluvoitolla Finaalipaikan. Finaalissa vastaan astui vastaan Espoosta tulleet Huotari/Nikunen, jotka hienojen smashien siivittämänä vei finaalin. Muista porvoolaisista Janne Hartolahti, parina Ari Ollinsalo tippui heti ensimmäisellä kierroksella turnauksen voittajaa vastaan. Daniel Nyman ja Matias Nyman hävisivät pääkaavion ottelun, mutta voittivat alakaavion ottelunsa. Pari Mikael Karmanheimo ja Basse Holmen erikoistuivat tiukkoihin tie-breakeihin, mutta saivat poistua turnauksesta kahdella hävityllä tie-breakella.

Pelaajilta saimme pääsääntöisesti positiivista palautetta ja kisajärjestäjinä opimme paljon. Odotamme suurella innolla selvästi suurempaa haastetta kun 15-17.10.2021 järjestetään seuraavat kansalliset Tarmola Padelissa. Silloin sarjoina Naisten C, Naisten D, Juniorit, Miesten C, Miesten D. Rajattu määrä paikkoja, Ilmoittautuminen RankedIn kautta 7.10.2021 saakka. https://rankedin.com/en/tournament/5946/kansalliset-kilpailut-btk-tarmola-padel-d-ja-c-turnaus/regulations