PADEL

Padel hyväksyttiin seuran viralliseksi lajiksi 2021 alkaen.

Padel on mailapeli, jossa yhdistyy sekä tennis että squash. Padel jatkaa maailmanlaajuisesti nopeaa kasvuaan. Lajin suosion salaisuus piilee sen matalassa aloituskynnyksessä, sosiaalisuudessa ja sen sopivuudessa kaikille ikäryhmille. Laji on heti löytänyt vankan jalansijan myös porvoolaisten ja lähiseutukuntalaisten keskuudessa.

Porvoon Verkkopalloseura – BTK Padel toimii jaostomaisesti seuran alaisuudessa. Jaoston tarkoituksena on lajitoiminnan kehittäminen sekä harrastetoiminnan edistäminen Porvoossa ja lähikunnissa. Toiminnan edistämiseksi järjestetään, valmennuksia, pelirinkejä, turnauksia, tapahtumia, sekä ylläpidetään Porvoon Padelliigaa. Pyrimme pitämään laajaa kohderyhmää, tarjoten mielekkäitä Padelkokemuksia, niin nuorille, aikuisille, varttuneemmille, aloittelijoille, harrastelijoille sekä kilpapelaajille, sukupuoleen katsomatta.

Porvoon Verkkopalloseura on Suomen Padelliiton jäsenseura. Porvoossa järjestetään myös liiton alaisia virallisia kansallisia kisoja. Suomen Padelliiton viralliset turnaukset toteutetaan RankedIn palvelun kautta. Pyrimme myös käyttämään jossain määrin meidän omissa paikallisissa sarjoissa samaa Padelliiton hyväksymää järjestelmää, luodaksemme laadukkaat puitteet.

Toimimme hyvässä yhteistyössä kaikkien paikallisten halliyrittäjien kanssa. Syksyllä 2021 järjestetään on kaksi kansallista virallista turnausta. Syyskuussa Baller Padelissa D-sarjan turnaus, sekä Lokakuun puolessa välissä Tarmola Padelissa, juniori-, D-, ja C-sarjan turnaukset. Seura järjestää myös Porvoon Padelliigan, Sarja pyörii syys-, talvi, ja kevätkaudella, jolloin voi hypätä mukaan sarjaan aina uuden kierroksen alkaessa. Kaikkiin turnauksiin voi ilmoittautua RankedIn kautta.
Valmennustoimintaa on keskiviikkoiltaisin Baller Padelissa.

Tarmola Padelissa valmennusryhmät/peliringit ovat maanantaisin ja tiistaisin. Sekä mahdollisuuksien mukaan pyritään avaamaan lasten junioreiden valmennukset ma/pe, mikäli saamme riittävän määrän ilmoittumisia. Kenttien ja jäsenmäärän kasvaessa järjestämme lisää valmennus ja pelaajarinkejä.

Lisätietoja BTK Padelista

Mikael ”Mika” Karmanheimo puh. 040 5858 410, mikael.karmanheimo (at) pp.inet.fi

BTK Padel Ladies:

Heta Sundström, p. 040 124 1110 (myös WhatsApp), heta.sundstrom (at) gmail.com