Summer Sundays – BTK Padel kesäliiga

Sarja-otteluille on valmiiksi varattuna sunnuntaisin otteluaika (kesä-elokuu), otteluajankohdan voi vastustajan kanssa sopia siirrettäväksi haluamaansa aikaan ja halliin.

Sarjat
o    Liiga (sarjajärjestäjä arvioi ilmoitusten perusteella, mm. talvisarjan menestyksellä tai Padelliiton rankingin perusteella)
o    Divari (osallistujan ilmoituksen perusteella/tai sarjajärjestäjän arvioinnin perusteella)
o    Kuntosarja (Senioreille ja aloittelijoille)
o    Naisten sarja
o    Mixt/Perhesarja (Nainen/mies, tai samaan perheeseen kuuluvat osallistujat, joista toinen on alaikäinen)
o    Aloittelijoiden Juniorisarja, 2005 syntyneet tai nuoremmat (edistyneet juniorit avoimeen sarjaan)

Tarkemmat tiedot kesäliigaan:
Kaikki ottelut ovat etukäteen suunniteltu pelattavaksi sunnuntaisin sarjaohjelman mukaisesti. Ottelua varten on varattu peliaika Porvoolaisesta Padel-hallista. Pelaajat maksavat kenttämaksusta oman osuutensa Playtomic appin kautta normaalisti, elleivät peru varaustaan erikseen. Ilmoittautumalla sarjaan pelaaja antaa luvan järjestäjälle tehdä varaukset Playtomic appiin, sekä sitoutuu maksamaan peruuttamattomat vuorot. Pelit tulee pääsääntöisesti olla pelattuna sarjaohjelmaan merkattuun ajankohtaan mennessä, jos pelaajat ovat sopineet muusta ajankohdasta. Joukkueen kaikki pelit tulee olla pelattuna sarjaohjelman viimeiseen otteluun mennessä, muuten sarjajärjestäjällä on oikeus tulkita pelit pelaamattomiksi.

Suosittelemme kaikkia pelaajia liittymään Porvoon Verkkopalloseura ry. BTK-jäseniksi, näin saat myös jäsen alennukset (ei ole väliä oletko tennis vai padel-jäsen). Osallistumismaksu on seuran jäsenille 10€/pelaaja, muille 29€/pelaaja. Mikäli joukkueeseen lisätään varapelaaja, tulee hänenkin suorittaa osallistumismaksu. Yksi pelaajaa voi vain pelata yhdessä joukkueessa /sarja. Sarjan tuotto käytetään kokonaisuudessaan padeltoiminnan edistämiseen Porvoon alueella.

Porvoossa toimivissa padelhalleissa maksut suoritetaan Playtomicin kautta, jonka takia pelaajilla tulee olla Playtomic voidakseen maksaa hallivuokrat. Pelaajat vastaavat myös omasta vakuuttamisestaan.

Sarjaohjelmaan merkattu kotijoukkue tuo aina peliin mukaan uudet/uudehkot pelipallot, halleilla on palloja myytävänä, sekä Intersportista saa seura-alennuksella edullisesti Dunlop palloja.

Ottelu pelataan paras kolmesta erästä, jotka pelataan kuuteen peliin asti. Käytössä on kultainen piste (golden point), joka tarkoittaa sitä, että tasatilanteessa 40-40 syötön vastaanottava joukkue saa valita kummalle syötetään. Pelien ollessa 6-6, erävoitto ratkaistaan pelaamalla tie-break, joka pelataan 7 pisteeseen, kahden pisteen erolla. Jos varattu peliaika ei riitä kolmas erä voidaan korvata ottelu-tie-break:illä, joka pelataan 10 pisteeseen.

Sekä padelin, että Tenniksen kesäsarjassa voi saavuttaa pisteitä päästäkseen kesän huipentumaan, eli molempien lajien BTK Verkkopallon mailapelimestaruusturnaukseen!

Pelaajat hyväksyvät, että kesäliigan otteluista BTK voi ottaa valokuvia, sekä live streamata otteluita, ellei pelaaja erikseen ilmoita kuvauskiellosta. Seuran tavoitteena on käyttää kuvausmateriaalia mainostaakseen padeltoimintaa alueellaan (esim nettisivuille).

Järjestys sarjassa:

1)Voitot sarjassa

Voittojen ollessa tasan seuraavassa järjestyksessä:

  1. Pelattujen otteluiden määrä
  2. Voitot keskinäisissä otteluissa
  3. Keskinäisten otteluiden eräsuhde
  4. Keskinäisten otteluiden pelien (game) suhde
  5. Koko sarjan eräsuhde
  6. Koko sarjan otteluiden pelien (game) suhde
  7. Arpa

Sarjojen voittajat palkitaan tuotepalkinnoilla.

 

Ilmoittaudu heti, sillä paikkoja rajoitetusti!