VALMENNUS

BTK:n valmennuksen vastuuhenkilönä toimii Pekka Vaittinen. Häneltä voi tiedustella valmennusryhmien vapaita paikkoja sekä mahdollisuutta vaihtaa valmennusryhmää kesken kauden. Pekka Vaittisen tavoittaa parhaiten sähköpostilla pvaittinen@gmail.com

BTK:n tavoitteena on kulloistenkin valmentaja- ja kenttäresurssien mukaan tarjota tennisopetusta niin nuorelle kuin vanhemmalle, niin alkeis-, jatko- kuin kilpatasolla. Hallikaudella 2018-2019 viikottaisessa valmennuksessa on noin 80 pelaajaa.

Seuran tennisvalmennus painottuu talvikauteen, pääosin Kokonniemen tenniskeskukseen.
Ryhmiä on myös kaupungin koulujen liikuntasaleissa. Koulujen loma-aikoina järjestämme kursseja Porvoon Kaupunginpuiston massakentillä.

Valmennuskauden harjoitusryhmät jaetaan kauden alussa iän ja tason mukaan: minit, harrastajat, ja kilpailijat.
Ryhmien koko vaihtelee hieman, mutta on yleensä 4 – 6 pelaajaa.

BTK toimii Tennisliiton tasa-arvo ohjeistukseen nojaten.
Siihen voit tutustua Tennisliiton sivuilta: tästä
TASA-ARVO Ohjeistus – Tennisliitto ry

Valmentaja

Seura tekee yhteistyötä useiden ammattivalmentajien kanssa.

Ohjaajia

Seura on kouluttanut sekä senioreja että junioreja ohjaajiksi. He ovat päteviä toimimaan ammattilaisten avustajina, sekä itsenäisinä tukiharjoitusten vetäjinä. Junioriohjaajat ovat toimineet kesäkursseilla varsinaisen valmentajan avustajina sekä talvikaudella minitennisavustajina. Heidän ansiostaan olemme voineet suurentaa opetusryhmiä ja antaa peli-iloa monille aloitteleville harrastajille.

Vakuutus

Seuran harjoituksiin ja valmennukseen osallistuvia henkilöitä pyydetään huomioimaan, että seuralla ei ole oppilailleen erillistä vakuutusta esim mahdollisten tapaturmien varalta.

Tervetuloa mukaan toimintaan!